Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ingatlan Radar Office - előnyös megoldások ingatlanirodáknak és ingatlanközvetítőknek

2018.06.01

 

EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉS KÖLCSÖNÖS ELŐNY A MAGYAR INGATLANPIACON!


Az Ingatlan Radar Office programunk tökéletes megoldás azoknak az ingatlanirodáknak és ingatlanközvetítőknek, akik szeretnének egy folyamatosan emelkedő, az országos ingatlan forgalmazásból származó hosszútávú jövedelmet elérni. Azoknak az ingatlanos szakembereknek és irodáknak ajánljuk az Ingatlan Radar Office szolgáltatásunkat, akik az újszerű, innovatív megoldásokat keresik!


Ingatlan Radar Office Szolgáltatások - 2018
Magyarország ingatlanirodái és ingatlanközvetítői részére!


Magyarországon évente 20.000 használt lakás és ingatlan cserél gazdát és emellett 15.000 új lakás épül. A tulajdonosaik mind keresik a legjobb ingatlan értékesítési megoldásokat!Az  Ingatlan Radar Office megtalálta erre a megoldást!
 

Ingatlan Radar regisztráció

Az Ingatlan Radar a © Radar Hirdető Rendszer része!Ha Ön ingatlanirodával rendelkezik vagy ingatlanközvetítéssel foglalkozik, legyen a partnerünk! A következő előnyöket veheti igénybe:

  • Olyan hirdetési felületeket tudunk biztosítani, amiben a Radar Hirdető Rendszernek akár a 3.200 magyarországi hirdető oldalát is igénybe tudják venni.
  • Saját hirdető aloldalt adunk partnereinknek, ahol csak a saját hirdetései jelennek meg konkurencia mentesen. Ezen a felületen beállíthatók az irodáról különféle információk, elérhetőségek, logók, munkatársak, további referensek, és egyéb paraméterek.
  • Amennyiben szükséges, XML áttöltést tudunk biztosítani a már létező hirdetési adatbázisból az általunk adott aloldalra. Így akár az összes hirdetése egy kattintással megjelenhet az Ingatlan Radar magyar és nemzetközi igatlan keresőjében, napi frissítéssel.
  • Extra kedvezményes hirdetési kiemeléseket is kérhetnek a régi és új partnereinknek. Továbbá Képes Apró hirdetési megoldás is igényelhető a 3.155 települési hirdető oldalaink címoldalán.
  • A jelentős látogatottságú Hireink.hu híroldalon éves marketing támogatással PR cikk megjelenés is rendelhető.


Mi szükséges ahhoz, hogy a partnerünk legyen?

Regisztráljon az ingatlanradar.eu hirdető oldalon, majd jelezze felénk az Ingatlan Radar Office elérhetőségeinken, ha az előzőekben leírt előnyöket igénybe akarja venni.
 

Ingatlan Radar regisztráció


Az Ingatlan Radar Office vezetője és elérhetőségei:

 


A velünk szerződött ingatlanirodák és ingatlanközvetítők a fent látható Partner logót elhelyezik weboldalukon!


A weboldal támogatója az ingatlanradar.eu hirdető oldal.
Ingatlan Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni álmai otthonát!! - ingatlanradar.eu

Hireink.hu - Érdekességek, különlegességek, a mindennapokból az internet világán át.

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!